Over ons

Welkom op onze webshop!

De plek waar u kwalitatief prima producten voor een eerlijke prijs kunt vinden. Wij  dealer van een aantal gerenommeerde merken in Nederland waardoor u met een gerust hart zaken kunt doen. Zo werken we met: NIVONA espressomachines. Carimali , LaRhea en Dr.Coffee Verder hebben we natuurlijk onze eigen koffie lijn: Il Sogno dóro espresso . Deze bevat Espressobonen, Vriesdroog en Fresh Brew in diverse variaties. en de SUN LEAF thee lijn welke een frisse uitstraling heeft  en vrij zijn van allergenen, gluten bevattende granen komen hier niet in voor. Dus glutenvrij!

In 2019 zijn we  gestart we met een nieuw concept voor reinigingsmiddelen voor de koffiemachine. de lijn bestaat uit reinigingspoeder, reinigings tabeltten, melkschuimreinger en reiniger/kristals voor de maal/koffei molen. Dit alles van het wereldmerk NEO BARISTA.

Koffievoornu.nl  is continu bezig met duurzaam, Ga voor duurzaam is dan ook een veel gebruikte slogan bij ons.

De Il Sogno Dóro  Espressobonen worden duurzaam gebrand met de LORING S70 Perigrine koffiebrander welke 80% minder gas dan de traditionele koffiebranders gebruiken. Daarnaast zorgt dit voor een betere smaak van de bonen, constante kwaliteit en een beter brandprofiel.

 

Verder zijn we sterk in samen met U een oplossing te bedenken voor uw koffie vraagstuk = "Maatwerk". Hiervoor hoeft u alleen het contactformulier in te vullen en wij nemen snel contact met u op ! Onze showroom is dagelijks geopend en op zaterdag  op afspraak.Regelmatig hebben we prachtige actie voorstellen op de koffiemachines.

Naast de verkoop van nieuwe koffiemachines hebben we ook altijd een assortiment occasions, hiervoor zult u even moeten bellen over de beschikbaarheid.  Hier hebben we met regelmaat machines  van WMF,  Schaerer , Nescafé  en Carimali . 

Wilt u een abonnement op onze koffie? Met u stellen we dat samen.

Zit u te denken over betalen per consumptie, een soort Koffie Klik? Neem contact op over de mogelijkheden.

Uniek is het koffieconcept waarbij we koffie machines  “gratis” plaatsen op  basis van koffie afname!  Neem hiervoor contact op met ons verkoopteam!

Bel ons:

+31(0)20 261 57 99