Over ons

Welkom op de Urfa Coffee webshop!

 

De plek waar u kwalitatief prima producten voor een eerlijke prijs kunt vinden. Urfa Coffee is dealer van een aantal gerenommeerde merken in Nederland waardoor u met een gerust hart zaken kunt doen. Zo werken we met: Carimali , Rheavendors, LaRhea en Dr.Coffee Verder hebben we natuurlijk onze eigen koffie lijn: URFA Coffee . Deze bevat Espressobonen, Vriesdroog en Fresh Brew in diverse variaties. en de SUN LEAF thee lijn welke een frisse uitstraling heeft  en vrij zijn van allergenen, gluten bevattende granen komen hier niet in voor. Dus glutenvrij!

In mei starten we met een nieuw concept voor reinigingsmiddelen voor de koffiemachine. de lijn bestaat uit reinigingspoeder, reinigings tabeltten, melkschuimreinger en reiniger/kristals voor de maal/koffei molen. Dit alles van het wereldmerk NEO BARISTA.

Urfa Coffee is continu bezig met duurzaam, Ga voor duurzaam is dan ook een veel gebruikte slogan bij ons.

De Urfa Coffee Espressobonen worden duurzaam gebrand met de LORING S70 Perigrine koffiebrander welke 80% minder gas dan de traditionele koffiebranders gebruiken. Daarnaast zorgt dit voor een betere smaak van de bonen, constante kwaliteit en een beter brandprofiel.

 

Verder zijn we sterk in samen met U een oplossing te bedenken voor uw koffie vraagstuk = "Maatwerk". Hiervoor hoeft u alleen het contactformulier in te vullen en wij nemen snel contact met u op ! Onze showroom is dagelijks geopend en op zaterdag  op afspraak.Regelmatig hebben we prachtige actie voorstellen op de koffiemachines.

Naast de verkoop van nieuwe koffiemachines hebben we ook altijd een assortiment occasions, hiervoor zult u even moeten bellen over de beschikbaarheid.  Hier hebben we met regelmaat machines  van WMF,  Schaerer , Nescafé  en Carimali . Van volautomaat  tot glaskan machines zoals Bravilor en Animo

 

Uniek is het koffieconcept waarbij we koffie machines  “gratis” plaatsen op  basis van koffie afname!  Neem hiervoor contact op met ons verkoopteam!

Bel ons:

+31(0)20 261 57 99